Forum Gildii Siła i Honor
Hej!
Napiszcie dlaczego macie takie a nie inne nicki.
Moj jest od DJ, ktory gra schranz, odmiana techno, niektorzy mowia, ze to hard techno. Hihihi fajnie sie przy tym zasypia.
eh, a moje z nieszczęśliwej miłości.. byłem elfem remulusem dla mojej dziewczyny niestety po 10 miesiącach mnie zostawiła i remulus został, bo nie mogę go zmienić, a chętnie bym to zrobił.. ale z pewnością kiedyś zapomnę kim był remulus i będzie to tylko nick..
Ja bestja bo.. Normalnie bestia piszę się przez ''i'' ale moje przez ''j'' bo mam od nazwiska seBESTJAński. W 4 klasie podstawowej na WF-ie byłem niegrzeczny (rozrabiałem, biegałem, krzyczałem itp.) i pani zawołała: ''Spokój BESTJA!''- zawołała tak bo zachowywałem się jak bestia a do tego skojarzyło się jej z nazwiskiem. I już od tylu lat wszyscy mówią na mnie bestja.
Shadow - cien, sc - od StarCraft, NewTerrans skojarzenie z gra. Czemu Cien bo jestem juz tylko cieniem tamtej gry jak rowniez i Ogame. A pozatym pasuje do mojego Inwi Po prostu jestem cieniem tamtych lat i czasow, nieprzespanych nocy i wielu godzin gry
. Kiedys bylem starsznym zapalencem, a teraz no coz wszyscy kiedys dorastamy
marcus - moj nick hmm pochodzi od imienia jednego z bohaterów serialu babilon 5 - dokładnie od Marcusa Cole - taka sympatyczna postać z niego była no i działał w dobrej wierze - był zwiadowcą
- luzna xharakteryzacja postaci : Marcus jest człowiekiem o niespożytych zasobach energii i humoru, bardzo gadatliwym i zdolnym do największych poświęceń w imie swoich idei."
Paul1a a to kiedys dawno temu jakies 5l zakladalem gdzies konto na czyms i Paul bylo zajete Paul1 tez to se zrobilem Paul1a i tak zostalo heh zlosliwi czytaja jako paula i mnie to wnerwia;D
ps marcus swiettny serial:> postac tez godna:>
Druss - czytam ksiazki o smokach a druss bylk wojownikiem ktory ail duza popularnosc ze tak powiem w tej ksiazce i byl najbardziej meznym wojownikiem ktory posaidak boski iecz i stal sie on dla mnie kims waznym w pojeciu takim ze ksiazki sie czyta a ten kto czasem cos przeczyta to wie jak to jest jak wiaze sie z bohaterem pozdrawiam