Forum Gildii Si³a i Honor

Forum Gildii Si³a i Honor

#1 2008-03-26 21:40:44

Aniland

Administrator

Punktów :   
Profesja: Konstruktor

Wojna SW

Tutaj piszemy nasze plany, pomys³y, g³ ofiary itd...

Dobrze wiec mamy 2 dni.
Na zbrojenie i na zdecydowanie co robimy

#2 2008-03-27 18:12:15

bestja

Administrator

4429120
SkÄ…d: Rybnik
Punktów :   

Re: Wojna SW

Jak to co robimy? Wojo:D

#3 2008-03-28 13:42:12

Aniland

Administrator

Punktów :   

Re: Wojna SW

haha rozmawialam z jednym z ich rady na gg, sam sie do mnie zg³osil,
powiedzialam mu ze wymagam od moczymordy oficjalnych przeprosin na forum g³ównym, i ze to jest jeden warunek z kilku który moze im umozliwic pon, jednakze nic nie obiecuje.
A te przeprosiny musza doj¶æ do skutku, powiedzilam mu co on mi wypisywa³ na PW to by³o mu g³upio powiedzial ze go tam utemperuja.
Mysle ze oni sie boja a dla ponu zrobia wszystko.
Dalej bym chciala wojowa itd, ale sami zrozumcie - malborka nie bezie przez tydzien, sami mozemy narobic gaf.
musze wszelkie dzialania przesówac do momentu az malbi wróci, to zawieszenie broni jest nam na reke, ale pamietajcie ze oni tez sie zbroja.

Co postanowimy?
konsultuj±c sie z jarkiem i malborkiem mam po³±czona ich propozycje

malbi chcial stworzyc wojne terminowa, ze do np, 1.04 sie lejemy a potem spokój (albo raczej zimna woja która z czasem zaginie)
jarku chcial aby poprostu zawiesic wszelkie dzialania militarne, gdyby pan x z SW zaatakowal pana y z SiH to pozostaja sami sobie, albo wojuja, albo dochodza do porozumienia.

obie propozycje s± dobre i mozna je latwo po³aczyc.

otórz ustanowimy wojne czasowa która bedzie trwala do okreslonego terminu, po up³ywie tego terminu (z wybiciem pó³nocy) mamy pokój, nieoficjalny, zadnego ponu im nie damy, jednak kiedy ktos z sih zaatakuje kogos z sw to dogaduja sie sami i na odwrót. my nie atakujemy ich a oni nas.
w razie jakis ataków nikt z gildi im nie pomaga i nie podsyla wojska tej osobie.

dzieki temu rozwiazaniu unikniemy ponu a mamy jeszcze mozliwo¶æ natraciæ woja

Aha jeszcze jedna sprawa mój brat zapisal sie do SW i postara sie tam poweszyc ale tak delikatnie wolflord.

Stopka forum

RSS