Forum Gildii Siła i Honor
to forum w cale nie jest takie złe xD
jezeli wam sie graficznie nie podoba to przypominam ze w profil>wyswietlanie>na samej górze pokasze sie lista wyboru wyglądu forum.
Jest tam kilka fajnych kreacji forum xD
polecam teraz mi sie tu podoba
aha i jeszcze cos jednak mam zmienny IP
wczoraj wyswietlało mi ze mam koncówke 14.24 a teraz mam całkiem inne IP
Znalazłam coś takiego i umarłam na zakwik ) co prawda bardziej pod Ogame ale i tu się sprawdzi...
"POST NA FORUM:
Mojego męża coraz bardziej pochłania gra komputerowa. Od pół roku jest to praktycznie jego jedyne zajęcie w domu. Nasze małżeństwo się rozsypuje, nie mamy praktycznie kontaktu, mąż jest nerwowy, rzadko ze sobą rozmawiamy. Czy ktoś ma podobną sytuację i potrafi mi pomóc?
I odpowiedzi:
*** Jeżeli jest to gra sieciowa to jesteś uratowana. Wystarczy rozwalic mu flotę jako inny gracz . Mój grał przez wiele miesięcy w "ogame", po rowaleniu mu floty (straicł kryształy, metal i deuter w 100%) przerzucił się na wystepy na forum. W czasie gry nie mogliśmy wyjść z domu, jeśli planowany był jakiś tam atak na kogoś albo ktos leciał z flotą na niego. Nasze życie prywatne uległo rozsypce. Miałam problemy z zakupami do domu, ponieważ nie mógł opuścić stanowiska przed koputerem z powodu walki sojuszy. Poszukaj sobie kochanka.
*** Nie wiem w co gra twoj maz. Moj byly pare lat temu "latal" jakims tam mysliwcem. Latal tak dniami i nocami i nawet jesc nie musial. Po jakis 3 czy 4 miesiacach latania mialam dosc i wywalilam mu "drązek" sterowniczy :-) Potem drugi i trzeci ... potem skasowalam gre, plytke porabalam tasakiem na desce do krojenia. I przeszlo mu :-)
*** Czy można wiedzieć jaka to gra jest aż tak wciągająca?"
A mnie to przypomina czasy kiedy byłem zdrowy i grałem zapaleńczo w ogame na uni22. Z taką jednak różnicą że żadna nawet najlepsza gra nie jest w stanie zastąpić "gierek" z kobietą którą się kocha. Widocznie ten gość był może po.......60-tce hmmmm.
Mojego brata kumpel wylecial z prace przez ogame. Nie przychodzil do roboty bo gra byla wazniejsza. To chyba chore. Przeciez to tylko ma dawac radosc a nie zabiuerac caly czas. I tak trzeba do tego podchodzic.
Pozdrrawiam
Poborowy
no u nas w robocie założyli nam w końcu blokadę na serwerze na Delirkę, bo okazało się,że jak nas trzech akurat naraz było to z lekka zmulaliśmy...
Nie robili w sumie żadnych jazd, ale nas odcięli...